by
on
under
Permalink

Vilken resa väljer du?

Visst är det trevligt att få ge sig ut och resa emellanåt. Vilken resa väljer du? Är du den som gillar sommar och sol och gärna åker till varmare länder för att uppleva sköna stränder och sol? Du kanske är den sportintresserade som gärna åker för att få uppleva någon sport på din semester. Möjligheterna att välja är många och det finns alltid något som passar oavsett vilket intresse man har.

Sportresor

Har du ett fotbollsintresse så ska åka för att få uppleva världens bästa fotbollsliga. Du kan skaffa dig fotbollsbiljetter till Premier League med allt vad det innebär. Redan idag kan du boka för att åka till England för att se en Premier League match. För under 2000 kronor så får du både matchbiljett och hotellövernattning.

Vinterresor

Finns det ett intresse för skidåkning så kanske en resa till de Svenska fjällen kan vara något. Vi ser fram emot ett sport- och påsklov framöver och då brukar många välja att åka för en veckas fantastisk skidåkning. Åre är mångas favoritställe men det finns andra ställen som kan vara minst lika trevliga. Tärnaby och Hemavan är legendarisk mark för den som vill åka där Stenmark, Strand och Pärson gjorde sina första åk.

Solresor

Sol och värme är det många som längtar till. Speciellt vintertid då mörkret och kylan tagit sitt grepp om oss. Spanska solkusten och Andalusien är ett hett resmål och många åker gärna en vecka eller två dit. Förutom sköna stränder så finns det mycket kulturellt att uppleva där. Boka en vecka eller två för den delen för att hinna koppla av ordentligt.