by
on
under
Permalink

Packa rätt inför resan

Inför varje resa man ska göra så gäller det att packa rätt. Det gäller att man inte packar för mycket så väskan blir för tung. Då får man betala extra för den övervikt som väskan har. Samtidigt så gäller det att inte packa för lite och glömma något viktigt som man bör ha med sig på resan.

Packa smart

Genom att packa smart så kan man få med sig mycket. Det kan vara bra att göra en lista med det man brukar ha med sig på olika resor. Skriv ner det viktigaste först. Det kan vara mediciner och hygienartiklar. Använder man något läkemedel dagligen så är dessa ett måste att få med sig på resan. Se även till att ta med så de räcker hela tiden ni är iväg. Kläder är också något som behöv även om man kan köpa sådant när man väl är på plats. Du kanske har några skor som är favoriter då det ska promeneras på turiststråken.

Glöm inte viktiga saker

Glöm inte mobil som ni kan få användning för under er resa. I de flesta Europeiska länder så kostar det som hemma att använda sin mobil. Du kan leta upp restauranger och hitta enklaste vägen dit. Det kan även vara bra att ha något att syssla med i väntan på något flyg eller om det skulle vara dåligt väder någon dag så ni inte kan ta er ut på utflykter. Glöm för allt i världen laddaren. En powerbank kan vara värt att investera i så finns det lite extra ström att ladda mobil med om så skulle behövas. Reser ni utomlands så se till att ha en reseladdare som passar för landets strömförsörjning.