by
on
under
Permalink

Elektronisk utrustning på resan

Idag så reser vi mer och mer och vi har allt mer elektroniks utrustning med på våra resor. Det är mobiltelefoner och surfplattor. Det gäller att se till så att man packar med dessa i sitt handbagage om din större väskor skulle råka försvinna på din resa.

Det finns också fördelar att kunna plocka upp sin telefon eller surfplatta på flygplatsen för att kolla väder eller om man vill ringa hem. Saker som är bra att packa ner är extra laddare till sina enheter. Kolla också det land som ni planerar att åka vad som fungerar och vilken laddare som ni behöver. Det finns fina adaptrar som kan passa just för den strömförsörjning som landet ni åker till har.

Passa även på att beställa ett nytt skal till er iPhone som klarar det mesta. UAG Pathfinder är ett skal med ett yttre skal som är hårt och det har en mjuk insida och skydda din iPhone till max. UAG står för Urban Armor Gear och har en mycket bra förmåga att tåla stötar. När ni checkar in på exempelvis flyget så se till att lägga upp allt som har med elektronik att göra så det blir en smidig incheckning.

Se även till att i väntan på flyget ha koll på ert handbagage. Det finns de som inte riktigt vet om detta med mitt och ditt och har som sysselsättning att ta det som egentligen inte tillhör dom. Även fast det utropas med jämna mellanrum och att hålla koll på sitt bagage så kan man i ett svagt ögonblick vara ouppmärksam tappa sitt bagage. Se till att du laddat din elektroniska utrustning så som telefon eller surfplatta innan du åker iväg hemifrån. Även om det kan finna laddningsmöjligheter på planet så är det dumt att chansa.

Något som du kan köpa med och lägga i ditt handbagage är en Power Bank, den laddar du hemma innan du åker och beroende på vilken storlek det är på den så kan du ladda din telefon eller surfplatta ett par gånger med den ström som laddats in i din Power Bank. På så sätt så har du alltid tillgång till ström och det ska mycket till för att du ska bli helt utan.