by
on
under
Permalink

Få ordning på din motorcykel inför nästa tripp

Det är en otroligt härlig känsla att köra hoj. Alla som har en motorcykel vet vad vi pratar om. Det är dock inte bara att köra omkring hela tiden, utan den behöver mycket kärlek och arbete för att fungera perfekt. Att äga och köra runt på en motorcykel är en dyr historia, speciellt om du har en sportig sådan.

Försäkringen för en sportig hoj är oftast väldigt dyr och samma sak gäller regelbunden service som du måste göra för att försäkringen ska gälla. Det finns dock saker som du kan göra själv på din hoj för att minska kostnaderna.

Köp dina reservdelar och produkter på nätet

Du bör regelbundet göra en oljeservice på din hoj, det kan du dock göra själv om du gillar att skruva isär och mecka med den. Ren och fräsch olja tillsammans med ett nytt oljefilter är bra för att hålla hojen i topptrim.

Behöver du olja, filter, verktyg eller reservdelar ska du handla online. Du hittar allt till ett mycket bättre pris och på ett och samma ställe. Kolla på nätet efter en bra affär som har allt du letar efter. Du får hem dina varor inom ett fåtal dagar.